(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ingliz va oʻzbek tillaridagi zoonim kanseptli frazeologik birliklar haqida maʼlumotlar yoritildi.Shuningdek maqolada ingliz va oʻzbek tillaridagi zoonim kanseptli frazeologik birliklar misollar orqali ko’rsatib o’tilgan.