(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada pedagog o‘zida qanday kompetentlik sifatlari, kompetensiya mutaxassislik bilimlari, kasbiy kompetensiyaga ega mutaxassis qanday bo‘lishi, sifatlari yoritib berilgan