(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada talabalarni to‘garaklar orqali ijodiy faolligini rivojlantirishning bugungi kundagi xolati va ularning yechimlari ko‘rsatilgan, bugungi kunda yangidan yangi mutaxassisliklar iqtisodiyotga, ayniqsa nana texnologiya, roboto- texnika, axborot kommunikatsion texnologiyalar, gen muhandisligi va boshqa sohalarda kirib kelayotgani, ularning ta’lim jarayoniga ahamiyati ko‘rsatilgan.