(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ушбу мақолада ипак қурти ғумбаги асосида олинган 2% эмульсия билан ишлов берилган ип намуналаридан “Lambda” пайпоқ тўқув автомати ёрдамидаишлаб чиқарилган пайпоқ трикотаж маҳсулотининг технологик ва физик-механик кўрсаткичлари замонавий асбоб-ускуналарда ўрганилиб, таҳлил этилган ьфълумотлар келтирилган