(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada texnika fanlarini o’qitishda muammoli ta’lim metodlaridan foydalanishni ahamiyati va samarasi haqida so’z yuritilgan. Yoritilgan metodlar bilan dars davomida talabalar bilan bevosita uloqot qilishning zamonaviy dasturiy-texnik vositalari bo‘lib, ular vositasida o‘qituvchi va talabalar (tinglovchilar) orasida real vaqt rejimida to‘g’ridan-to‘g’ri axborot almashinuvi amalga oshiriladi.