(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati yer resurslarining unumdorligi unda tarqalgan tuproqlarning turlari hamda ularning qishloq xo‘jaligidagi foydalanilishi haqida ma’lumotlar berilgan.