(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada Atoiy va Zahiriddin Muhammad Bobur kabi buyuk mumtoz shoirlarning g‘azal, masnaviy, fardlaridagi oddiy folklorizm hisoblangan olqishlar aniqlangan va tahlil qilingan. Olqishlarni izohlashda o‘rni bilan boshqa manbalarga ham murojaat qilingan.