(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada Fransiya Qurolli Kuchlarida harbiy kadrlarni tayyorlash tizimi va Fransiya oliy harbiy ta’lim muassasalarining faoliyati ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, Fransiya Qurolli Kuchlarida mavjud oliy harbiy ta’lim muassasalariga nomzodlarni saralash, qabul qilish va kursantlar bilan o‘quv-tarbiyaviy jarayonni, qo‘shinlar amaliyotini tashkillashtirish bo‘yicha ma’lumotlar yoritilgan