(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, boshlang‘ich sinflarda ta’lim jarayonida o‘quvchiga ta’lim-tarbiya berishda shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim modelining ahamiyati yoritilgan. Ta’lim orqali inson va fuqaroning zamonaviy jamiyatga takomillashuvi hamda har tomonlama kirishuvi, shuningdek, zamonaviy bilimlar darajasi, shaxsning milliy va dunyoviy madaniyati integratsiyasi masalalari amalga oshiriladi.