(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola ingliz va o‘zbek tilida “mehnatsevarlik” konseptini ifodalagan maqollarning milliy madaniyat va mentalitet bilan chambarchas bog‘liq jihatlari va lingvomadaniy tahliliga bag‘ishlangan.