(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ingliz tilini chet tili sifatida o‘qitish turli xil o‘qitish usullari, yondashuvlari va texnikasi bilan ajoyib ish deb hisoblanadi. Bu jarayonda authentik materiallardan foydalanish o‘qitish va o‘rganish jarayonini yanada qiziqarli va jonli qiladi. Shunga qaramay, o‘qituvchilar ulardan foydalanishda turli qiyinchiliklarga duch kelishlari mumkin. Ushbu maqolada ingliz tili sinflarida autentik materiallardan foydalanishda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan qiyinchiliklarni o‘rganib chiqildi va ularni hal qilishning muhim yo‘llarini taklif qilishga harakat qilindi