(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada yoshlar tarbiyasi va ma’naviy tahdidlarning yoshlar tarbiyasiga qiladigan va qilayotgan ta’sir va yoshlarni ma’naviy tahdidlardan himoya qilish omillari to‘g‘risida ma’lumot berilgan.