(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada yurak eshimik kasalliklarini koronarografiya amaliyoti yordamida tashxislash, “kardial sindrom” va ularni davolash chora tadbirlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan