(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada biotsenoz va biotsenozni o‘rganishdan maqsadimiz, biotsenoz bilan biotopning uzluksiz bir biriga ta’siri natijasi, shuningdek, biotsenoz turlarni tarqalishi va ekalogik strukturasi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan