(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ayiqtovonnamolar qabilasining umumiy tasnifi, ekologiyasi, shuningdek, sistematikasi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan