(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarda mustaqil fikrlashni shakllantirish metodlari to‘g‘risida fikr yuritilgam.Shuningdek,yosh avlodni tarbiyalashda muhim rol o‘ynaydigan ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlarning o‘rni haqida so‘z boradi.