(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda ko‘p o‘stiriladigan va keng qo‘llanilishga egan bo‘lgan turli xil o‘simlik turlari, ularning ahamiyati haqida ma’lumot keltirilgan.