(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
XXI asrda dunyoning mafkuraviy manzarasi tubdan o‘zgarib, global integratsiya jarayonlarining jadallashuvi yangicha tafakkur uslubini taqozo qilmoqda. Ushbu maqolada virtual o‘yinlarning yoshlar ongiga salbiy ta`siri haqida so`z yuritiladi