(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda matematika darslarida axborot texnologiyalari bilan ishlash kompetensiyasini rivojlantirish metodikasi haqida ma’lumotlar keltirgan