(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada hashoratlarning xilma-xilligi, ularning kelib chiqishi, rivojlanishi haqida maʼlumotlar berilgan. Oʻzbekiston hududidagi zararkunanda hasharotlar haqida maʼlumotlar