(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Andijon shahridagi mavjud yo‘nalishlar tarmog‘ini qaytadan inventarizatsiyadan o‘tkazish, ustma ust tushuvchi yo‘nalishlar tarmog‘ini qaytadan ko‘rib chiqish yo‘nalishlarda jamoat transportu ustuvorligini ta’minlash, jamoat transportlaridan oqilona foydalanish hamda har bir yo‘nalish kesimida optimallashtirish choralari xususida so‘z boradi