KREATIV YONDASHUV ASOSIDA O‘QITISH METODLARINI TAKOMILLASHTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUV INTEGRATSIYASI (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada kreativlikni rivojlantirishning uslubiy asoslari tahlil qilinib, bu jarayonni qo‘llab-quvvatlash uchun innovatsion yondashuvlar ko‘rib chiqilgan, talabalarda kreativ kompetentlikni rivojlantirish borasida olimlarimizning qarashlari va istiqboli haqida so‘z boradi. Shuningdek innovatsion yondashuv asosida bo‘lajak pedagoglarning kreativligini rivojlantirishning nazariy va metodologik asoslarini tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim jarayonida samarali ishlash uchun zarur bo‘lgan asosiy raqamli kompetensiyalar va pedagogik texnologiyalar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ushbu sohada qo‘llaniladigan metodologik yondashuvlar va ta’lim sifatini oshirish usullari muhokama qilingan.