RAQAMLI TA’LIM SHAROITIDA “PEDAGOGIKA TARIXI” MODULINI JADIDLAR MEROSI ASOSIDA O‘QITISH: XALQARO TAJRIBALAR VA MILLIY YONDASHUVLAR (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Maqolada raqamli ta’lim jarayonida “Pedagogika tarixi” modulini jadidlar merosi asosida o‘qitishning nazariy asoslari, xalqaro tajribalar va milliy yondashuvlar tahlil qilingan. Zamonaviy raqamli texnologiyalar, innovatsion ta’lim resurslari, interaktiv platformalar va tarixiy manbalar asosida talabalarda tarixiy-pedagogik tafakkurni shakllantirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan. Tadqiqot natijalari jadidlar g‘oyalarini raqamli muhitda o‘qitish talabalarning ma’naviy-intellektual o‘sishiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishini tasdiqlaydi