JAZONI O‘TAB QAYTGAN XOTIN-QIZLAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASH VA VOLONTYORLIK FAOLIYATINI SAMARALI TASHKIL ETISH: INNOVATSION INTEGRATIV MODEL (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola jazoni o‘tab qaytgan xotin-qizlar bilan ishlashda psixologik qo‘llab-quvvatlash va volontyorlik faoliyatini integratsiyalash orqali muvaffaqiyatli reintegratsiya mexanizmlarini ishlab chiqishga bag‘ishlangan. Maqolada nazariy asoslar, ilg‘or amaliyotlar va pilot-interventsiya natijalari tahlil qilinib, innovatsion integrativ model taklif etiladi.