MAKTAB O’QUVCHILARIDA MUTOLAA MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA KUTUBXONACHI, OTA-ONA VA O’QITUVCHILAR HAMKORLIGI (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada  maktab o`quvchilarida mutolaa madaniyatini shakllantirish o`quvchilarda kitobga bo`lgan qizishiqishini oshirish  oilaviy kitobxonlik  haqida fikr yuritilgan.