SUN’IY INTELLEKT YORDAMIDA CHANG USHLOVCHI APPARATLARNING ISH REJIMINI OPTIMALLASHTIRISH (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Maqolada sanoat korxonalarida chang ushlovchi apparatlarning ish faoliyatini sun’iy intellekt yordamida optimallashtirish imkoniyatlari o‘rganiladi. An’anaviy boshqaruv tizimlari va zamonaviy AI (sun’iy intellekt) texnologiyalari taqqoslanadi, shuningdek, samaradorlik, energiya tejamkorligi va ekologik xavfsizlik jihatlaridagi farqlar tahlil qilinadi.