MUXTOR ASHRAFIY UY MUZEYI: MADANIYAT VA TARIX TUTASHGAN MASKAN (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Mazkur maqolada Muxtor Ashrafiy uy muzeyining tashkil etilishi, undagi eksponatlarning madaniy va tarixiy ahamiyati, shuningdek, muzeyning yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni haqida fikr yuritiladi. Bu maskan milliy san’atimiz va tariximizning ajralmas qismi sifatida xalqimiz ma’naviy boyligini namoyish etuvchi muhim o‘choq ekanligi yoritiladi.