MILLIY QADRIYATLAR ASOSIDA SO‘Z BIRIKMALARINI O‘QITISH METODLARI (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada tilshunoslikning sintaksis bo‘limida o‘rganiluvchi so‘z birikmalarini milliy qadriyatlar asosida o‘rgatish metodlari va uni amalda qo‘llash haqida so‘z borib , uning tahlil va natijalari muhokama qilinadi. “Ta’rifdan top”, “Hashar”, “Oʻzbekona izlanish”, “Qadriyatli juftliklar”  nomli metodlarni qo‘llash ko‘rsatilib, natija va samaradorligi bayon e’tiladi.