KOREYS VA O’ZBEK TILLARINING GRAMMATIK O’XSHASHLIKLARI VA FARQLARI (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola koreys va  o’zbek tillarining grammatik  o’xshashliklari va farqlari tahlil qilinadi. Shuningdek , maqolada fonetika , fe’l zamonlari   va yozuv tizimi kabi  farqli jihatlari  ham o’rganiladi