PR VA KONFLIKT VAZIYATLARDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING ROLI (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada PR (public relations) va ommaviy axborot vositalarining konfliktli vaziyatlardagi roli tahlil qilinadi. Konfliktli vaziyatlarda PR va OAVlar o'rtasidagi o'zaro aloqalar, jamoatchilik fikrini shakllantirish, krizislarni boshqarish va ijtimoiy barqarorlikni saqlashdagi ahamiyati ko'rib chiqiladi. Maqolada real hayotdagi misollar orqali PR va OAVlarning samarali yoki nojo'ya ishlash holatlari tahlil qilinadi