(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Maqola milliy tarbiyaning strategik yoʻnalishini keng maʼnoda maʼnaviy qadriyatlarimizni millatimizga yot boʻlgan turli zararli taʼsirlardan himoya qilish, uni yoshlarimizni ongi, qalbi, dunyoqarashining ajralmas qismiga aylantirishni tashkil qilish muammolariga bagʻishlangan boʻlib, bu masalada buyuk jadidchi bobolarimiz va yurtimizga tanilgan zamondosh yozuvchilarimizning xikmatlari asosida yurtimizda volontyorlik harakatini rivojlantirishga bagʻishlangan.