(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola ta’lim tizimida an’anaviy va innovatsion metodlarning o‘zaro ta’sirini o‘rganadi va onlayn platformalar, raqamli texnologiyalar hamda sun’iy intellekt vositalarining yoshlar kreativ tafakkuriga ta’sirini tahlil qiladi. Maqolada an’anaviy ta’limning chuqur nazariy bilim va tartibga asoslangan xususiyati bilan zamonaviy innovatsion metodlarning interaktiv va loyiha asosidagi yondashuvlari o‘rtasidagi qarama-qarshilik ko‘rib chiqiladi. Yoshlarning tanqidiy fikrlash qobiliyati, mustaqil qaror qabul qilish va kelajak kasblariga tayyorgarligida raqamli resurslarning roli muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, faqat an’anaviy yoki faqat innovatsion yondashuv yetarli emas; ta’limning samarali rivojlanishi uchun ikki metodni uyg‘unlashtirish zarur.