(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada maktab o`quvchilarida mutolaa madaniyatini shakllantirish o`quvchilarda kitobga bo`lgan qizishiqishini oshirish oilaviy kitobxonlik haqida fikr yuritilgan.