(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Maqolada kurka go‘shtidagi antibiotiklar haqida so‘z yuritiladi. Kurka go‘shtida antibiotiklar qanday paydo bo‘lishi, ularning tarkibida qaysi antibiotiklar ko‘proq uchraydi, inson organizmiga ta’siri va antibiotiklarni aniqlashning zamonaviy usullari tahlil qilinadi. Antibiotiklar go‘sht ishlab chiqarishda keng qo‘llanilishi sababli, ular inson salomatligiga zarar yetkazmasligi uchun aniqlanishi zarur. Maqolada antibiotiklarning go‘shtdagi mavjudligi, ularni aniqlash usullari va antibiotiklar inson organizmiga qanday ta’sir qilishini ko‘rib chiqish orqali, ushbu muammo yechimi uchun ilmiy asoslar taqdim etiladi.