(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy texnologiyalar, xususan mobil ilovalar orqali til o’rganish jarayonining afzalliklari va kamchiliklarini yoritadi. Mobil ilovalar o’rganishni interaktiv, qulay va individual qilish bilan birga, har qanday joyda va vaqtda o’rganish imkoniyatini taqdim etadi. Gamifikatsiya, muloqotga asoslangan va akademik yondashuvdagi ilovalar foydalanuvchilarning motivatsiyasini oshiradi hamda samaradorlikni kuchaytiradi. Shuningdek maqolada mobil til o’rgatuvchi ilovalar to’g’ri va muvozanatli qo’llanilganda til o’rganishda samarali vositalar haqida yoritilgan