(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Elektromagnit to’lqinlari haqida, Elektromagnit to’lqinlar shkalasi asosiy to’lqinlari, Elektromagnit to’lqinlar shkalasidagi to’lqinlar va ularning chastotasi hamda to’lqin uzunligi, Elektromagnit to’lqinlarining to’lqin uzunligi va chastotasi orasidagi bog’lanish formulasi va xavfsizlik choralari haqida.