(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada globallashuvning jamiyatdagi o‘rni, kelib chiqish tarixi, milliy madaniyat va globallashuvning jamiyatga ta’siri tahlil qilinadi. Har bir davlatning iqtisodiy rivojlanishi, ekologik barqarorlikka erishishida milliy madaniyat va globallashuvning sinergiyasi, ularning jamiyatga ta’sir ko‘rsatayotgan salbiy va ijobiy omillari haqida so‘z boradi.