(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Bilamizki, Ota-onalar bilan bola o’rtasidagi munosabatlar oilaning asosiy va markaziy qismi hisoblanadi. Bu munosabatlarning sifatli bo’lishi, bola shaxsiyatining rivojlanishiga katta ta’sir ko’rsatadi. Oila tarbiyasi esa, bola hayotidagi dastlabki ta’sirchan muhitni yaratadi. UShbu maqolada esa Oilada ota onalarning munosabatlari va tarbiya uslublari, shu bilan birgalikda, ularning farzandlarining kelajakdagi ta’siri haqida yoritilgan.