(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Mazkur maqolada elektron hukumat fenomeni o’zi nima ekanligidan tortib,uning byurokratiya va korrupsiya kabi siyosiy illatlarni cheklashdagi ahamiyati tahlil qilinadi,hamda dunyoda elektron hukumat platformalarining korrupsiya muammolarini hal qilishdagi o’rni to’grisida ma’lumot beruvchi diagramma ham o’rin olgan. O’zbekiston Respublikasida elektron hukumat faoliyati davomida hal etgan va etayotgan foydali jihatlari haqida ham tahlil boradi. Muammolarni oshkor etish bilan cheklanmasdan,balki unga jahon tajribasidan asosli yechimlar taklif etiladi.