(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida zamonaviy metodlar va innovatsion yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Bolalarning rivojlanishiga ko’maklashadigan interaktiv o’quv usullari, kreativ o’yinlar va texnologiyalarning o’rni yoritiladi. Tadqiqot natijalariga ko’ra, yangi yondashuvlar bolalarning ijtimoiy va intellektual qobiliyatlarini rivojlantirishga katta hissa qo’shadi.