(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada O‘zbekistonda mahalliy muammolarni hal etish bo‘yicha qabul qilinayotgan qaror va tashabbuslarning samaradorligi tahlil qilingan. Mahalliy muammolarni hal qilish uchun amalga oshirilayotgan islohotlar va qarorlarning samaradorligini tahlil qilishda, maqolada Xalq demokratik partiyasining amalga oshirayotgan siyosiy tashabbuslari va ularning mamlakat rivojiga qo‘shgan hissasi misol sifatida keltirilgan, ayniqsa, harakatlar strategiyasining ijro etilishidagi maqsadlar va taraqqiyot strategiyasining ta’siri o‘rganilgan bo‘lib, ularning samaradorligini o‘lchashda partiya siyosatining qanday muvaffaqiyatlarga erishayotgani ko‘rsatilgan.