(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqolada tilshunoslikning sintaksis bo‘limida o‘rganiluvchi so‘z birikmalarini milliy qadriyatlar asosida o‘rgatish metodlari va uni amalda qo‘llash haqida so‘z borib , uning tahlil va natijalari muhokama qilinadi. “Ta’rifdan top”, “Hashar”, “Oʻzbekona izlanish”, “Qadriyatli juftliklar” nomli metodlarni qo‘llash ko‘rsatilib, natija va samaradorligi bayon e’tiladi.