(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola koreys va o’zbek tillarining grammatik o’xshashliklari va farqlari tahlil qilinadi. Shuningdek , maqolada fonetika , fe’l zamonlari va yozuv tizimi kabi farqli jihatlari ham o’rganiladi