(untitled) (JOURNAL OF ANALYTICAL SYNERGY AND SCIENTIFIC HORIZON, 2025)
Ushbu maqola Koreys tilidagi so‘zlarning etimologiyasini va Koreys xalqi tilining tabiatga bo‘lgan munosabati bilan bog‘liqligini o‘rganishga bag‘ishlangan. Shuningdek, maqolada, koreys xalqining tabiatga bo‘lgan munosabati tilida qanday aks etganligi o‘rganiladi.