Abdulla Avloniyning, “Turkiy Guliston yohud axloq” asaridagi yomon illatlarning shaxs ma’naviyatini shakllantirishdagi salbiy ta’siri - Norqulova Dilnoza Murodovna ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqola Abdulla Avloniyning “Turkiy Guliston yohud ahloq” asaridagi yomon illatlarning shaxs ma’naviyatini shakllantirishdagi salbiy ta’siri haqida qisqacha fikr yuritadi.