MAHMUDXOʻJA BEHBUDIY HAYOTI VA IJODINING OʻQUVCHILAR HAYOTIDAGI AHAMIYATI - Ibragimova Xurshida Ilhom qizi ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada jadid adabiyoti asoschisi Mahmudxo‘ja Behbudiyning asarlari, darsliklari, maqolalari umuman olganda ijodiy merosi va faoliyati o‘rganilib, tahlil qilinadi. Yosh avlod ta’lim-tarbiyasida Behbudiy ijodi va faoliyatining ahamiyati haqida so‘z boradi.