To‘suvchi konstruksiyalardan issiqlik yo‘qolishini kamaytirish va energiya samaradorligini oshirish usullari - Otajonov Muslimbek Nazirjon o‘g‘li ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada to‘suvchi konstruksiyalardan issiqlik yo‘qolishini kamaytirish va energiya samaradorligini oshirish usullari, binolarni va ularning tashqi to‘siq konstruksiyalarini loyihalash haqida ma’lumotlar keltirilgan.