ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИНИ СОЛИҚҚА ТОРТИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақолада МДҲ ҳамда Европа иттифоқи мамлакатларида микро, ўрта ва кичик корхоналарни аниқлаш мезонлари ҳамда айрим Европа мамлакатларида корхоналар томонидан тўланадиган фойда солиғи ставкалари ўрганилиб, улардаги ҳолат билан мамлакатимиздаги ҳолатни таққослаш орқали ушбу соҳага нисбатан баҳо бериш ҳамда ижобий томонларини татбиқ этиш жараёнлари ҳақида сўз юритилган.