BUYUK IPAK YO’LI VA UNDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Buyuk Ipak Yo’li  Osiyo mamlakatlari uchun turizm sohasi   rivojida  nechog’liq ahamiyatli ekanligi yoritilgan. Shuningdek mamlakatimizning Buyuk Ipak Yo’lida joylashgan so’lim go’shalari haqida ma’lumotlar mavjud.