QISHLOQ XO’JALIGI SOHASIDA DEHQONCHILIK MAHSULOTLARINI YETISHTIRISH – OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH GAROVI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada aholini oziq-ovqat mahsulotlari bilan ta’minlashda dehqonchilik sohasining ahamiyati, yetishtirilayotgan ayrim turdagi mahsulotlarning hajmi, hududlar bo’yicha tahlillari keltirilgan. Shuningdek, dehqonchilik sohasidagi ayrim muammolar ko’rsatib o’tilgan va tegishli tavsiyalar berilgan.